Laddar

Aktiviteter

Guidade turer & grupparrangemang

Våra aktiviteter och grupparrangemang går att boka som ”Privat” eller ”Allmän” (se nedan)
De ”privata” turerna bokas genom att skicka e-post till adress: info@smogenskajakaventyr.se och de ”allmänna” turerna bokas i vår webbutik

Grupptur Privat (2-8 deltagare)

Här erbjuds en anpassad guidad paddeltur med inriktning efter önskemål t.ex. hitta härliga bad- och fikaställen, en härlig naturupplevelse eller mer utmaning i form av t.ex. Smögen runt. Perfekt som teamaktivitet med jobbet, kompisgänget eller svensexan/möhippan. Ingen tidigare kajakvana behövs utan vi anpassar turen efter önskemål, väder, vind och kajakvana. Ange vid bokning att ni önskar en privat grupptur. Om ni inte anger att det är privat bokning, så kan det hända att andra deltagare bokas in vid samma paddeltillfälle (dock alltid max 8 personer) .
Pris: Kajakhyra/person + guide 500kr/timme
Tid: från 3 timmar
Starttid: efter överenskommelse


Grupptur ”Allmän” (4-8 deltagare)

Våra”Allmänna” aktiviteter ligger upplagda i vår webbutik och bokas där. Vid dessa tillfällen gäller ”först till kvarn” och alla är välkomna att boka.
Tips: Finns inte aktiviteten vid passande datum så maila oss gärna med förslag, så ser vi om det ev. passar att annonsera aktiviteten föreslaget datum 🙂 Nedan ser ni en beskrivning av de aktiviteter som vi kör.
4-8 deltagare per grupp/tillfälle

Kvällsturen

Paddla i kvällssolen med kajakinstruktör.
Tid: kl. 17-20
Pris: 400kr/deltagare
Förkunskapskrav: Inga kajakkunskaper krävs, god fysik i övrigt

Gourmet-paddling

En härlig kombination av kajak & naturupplevelse samt lunch på vackert belägna Feldts Brygga. Vi paddlar en tur innan vi svänger intill bryggan på restaurangen och intar en härlig lunch. När vi är klara paddlar vi åter i lugnt tempo mot Väjern.
Ingår: kajakhyra, kajakguide, Feldts Bryggas omtalade goda lunch alt. fisksoppa med valfri alkoholfri dryck samt kaffe/te (meddela ev. allergier vid anmälan)
Tidsåtgång: kl. 10-14
Pris: 800kr/deltagare – Erbjudande sön 5/7 pris 700kr
Förkunskapskrav: Inga kajakkunskaper krävs, god fysik i övrigt

MåBraDag – Yoga + Kajak

Ta med vännerna och häng med på denna trevliga tur där vi sätter välbefinnandet i fokus med yoga, fika och kajak i en härlig kombination.
Vi träffas vid kajakerna för en kort genomgång sedan paddlar vi till en för dagen lämplig plats för lunch/fika och yoga.
Turen hemåt går i lugn takt tillbaka till Väjern.
Tidsåtgång: ca. 5h (ca kl. 10-15)
Pris: 700kr/deltagare
Ingår: kajak, paddel, kapell, flytväst och ledare & yogapass, yogautrustning och yogaledare
Förkunskapskrav: Inga kajak- eller yogakunskaper krävs, god fysik i övrigt

Tjejpaddling

Häng med på denna trevliga tur när vi paddlar i liten grupp med endast tjejer. Vi samlas vid kajakerna och går igenom grunderna sedan ger vi oss ut till för dagen lämplig plats för fika och ev. bad.
Hemfärden går lugnt åter till Väjern.
Tidsåtgång är ca. 3h (17-20)
Pris: 400kr/deltagare
Förkunskapskrav: Ingen kajakvana behövs, god fysik i övrigt.


Klicka här för att få tips om packlista


Regler/ information

– I priset för kajakpaddling ingår: kajak, paddel, sittbrunnskapell, flytväst, svamp, pump samt ev. snabbgenomgång och guide vid aktivitet/kurser.
– I uthyrningspriset (SUP) ingår: SUP bräda inkl. fena, paddel, flytväst, pump, väska, sjökort om önskas samt snabbgenomgån.
– Åldersgräns för att boka är 18år alternativt i målsmans sällskap.
– Vid yogapaddling ”MåBra-dag” ingår även yogamatta samt yogaledare.
– Allt deltagande sker på egen risk och eget ansvar.
– Smögens Kajakäventyr AB har inga försäkringar som täcker ev. olyckstillbud inkl. fysiska och/eller materiella skador. Vänligen se över er egen försäkringssituation.
– Vid eventuella materiella skador av utrustningen är kunden ersättningsskyldig.
– Av- & ombokning av bokade turer görs kostnadsfritt förutsatt att det meddelats senast 2h innan planerad start.
– Av säkerhetsskäl vid t.ex. dåligt väder äger Smögens KajakÄventyr alltid rätten att ställa in eller flytta planerade paddelturer och meddelar då deltagarna senast samma morgon som turen är planerad. Givetvis medför av Smögens KajakÄventyr inställd kurs/aktivitet full återbetalning.
– Genom att boka aktiviteter/kurser via Smögens KajakÄventyr godkänner kunden dessa regler och information.